گیاه خواران بخوانند

به گزارش مجله سرگرمی، تصور می گردد که گیاه خواران با عدم مصرف گوشت دچار کمبود پروتئین می شوند اما این گونه نیست، آنها می توانند با مصرف پروتئین گیاهی، احتیاج به پروتئین خود را تامین نمایند.

گیاه خواران بخوانند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، زمانی که حرف از پروتئین به میان می آید ناخودآگاه ذهن ما به سمت گوشت می رود اما مواد غذایی دیگری نیز وجود دارند که دارای منابع غنی از پروتئین هستند و کسانی که دارای رژیم غذایی گیاهی هستند می توانند از آنها استفاده نمایند.

براساس گزارش مدیکال دیلی، در اینجا با بعضی از بهترین منابع گیاهی پروتئین آشنا می شوید.

سبزی ها

شما باید در هر وعده غذایی خود از وجود سبزیجات کافی در بشقاب خود مطمئن شوید به ویژه اگر دارای یک رژیم غذایی گیاهی هستید.

اسفناج، کلم بروکلی، نخود سبز و مارچوبه بهترین گزینه هایی برای تقویت پروتئین هستند.

لوبیا و عدس

گفته شده یک فنجان عدس پخته شده دارای 18 گرم پروتئین بوده و همچنین دارای آهن و فیبر قابل توجهی است. از طرفی هر فنجان لوبیا حاوی بیش از 15 گرم پروتئین است. علاوه بر این عدس و لوبیا منبع غنی از فیبر و ویتامین B هستند.

ذرت

این ماده خوراکی منبع سرشاری از پروتئین و همچنین حاوی میزان فراوانی کاروتنوئید است. سبزیجات حاوی این ترکیب به کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا که یک عارضه چشمی است، یاری می نماید.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 25 آبان 1400 بروزرسانی: 25 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 12718

به "گیاه خواران بخوانند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گیاه خواران بخوانند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید