چگونه گوشی تلفن قدیمی خود را با بالاترین قیمت بفروشیم؟

به گزارش مجله سرگرمی، هنگامی که یک گوشی تلفن همراه جدید می خریم؛ یک دردسر جدید هم سراغ مان می آید: با گوشی قدیمی چه کار کنیم؟

چگونه گوشی تلفن قدیمی خود را با بالاترین قیمت بفروشیم؟

شاید تا چند سال پیش خرید و فروش گوشی های دست دوم این قدر رونق نداشت و با فروش گوشی قدیمی پول قابل ملاحظه ای دست ما را نمی گرفت. به همین دلیل سعی می کردیم گوشی قدیمی را برای بازی به بچه ها بدهیم، گوشه ای کمد بیندازیم شاید در آینده به درد بخورد یا برای بعضی مصارف خاص نگه می داشتیم. حتی بعضی اوقات آن را به راحتی درون سطل اشغال انداخته یا به دیگران می بخشیدیم.

اما این روزها داستان خیلی متفاوت است. بازار گوشی های قدیمی داغ تر از گوشی های جدید است و با فروش یک گوشی پول خوبی دوباره درون جیب شما برمی گردد. به ویژه اگر این گوشی در دو الی سه سال اخیر عرضه شده و هنوز مدل نوی آن در بازار باشد.

از سوی دیگر، قیمت اسمارت فون های جدید به قدری بالا است که غالب مردم روی پول فروش گوشی قدیمی حساب ویژه ای باز می نمایند. اینجا است که یک سوال جدی مطرح می گردد: چگونه یک گوشی قدیمی را با بالاترین قیمت بفروشیم؟

احتمالا اگر نخواهید گوشی را به دوست و آشنا بفروشید؛ سراغ سایت هایی مانند دیوار، شیپور و نظایر این ها می روید تا گوشی را حراج کنید. در این مقاله می خواهیم ترفندهایی را مرور کنیم که به شما یاری خواهند کرد گوشی قدیمی را با قیمت بیشتری بفروشید.

کارهایی که باید پیش از فروش انجام دهید

از همان روز نخستی که جعبه یک گوشی جدید را باز می کنید؛ باید به فکر روزی باشید که می خواهید این گوشی را بفروشید. پس، باید مجموعه ای از کارها را انجام دهید که گوشی شما هرچه بیشتر سالم، زیبا و بدون خش و ترک و شکستگی باشد.

مثلا، همواره گوشی را با کاور و کیس های مناسب بهره ببرید. سعی کنید کاورهایی برای گوشی بگیرید که از کناره ها، حاشیه ها و بدنه گوشی محافظت نمایند. حتما محافظ صفحه نمایش بخرید و روی نمایشگر گوشی نصب کنید تا کمتر خش بگیرد.

مرتبا بدنه گوشی را تمیز کنید و گرد و غبارها را پاک و از بین ببرید. به تمیزی و نگهداری گوشی اهمیت دهید تا در هنگام فروش آن، لبه های آن ضربه ندیده باشند؛ رنگ گوشی هنوز برق بزند و صفحه نمایش کیفیت اولیه خود را داشته باشد.

شک نکنید یک گوشی قدیمی با بدنه سالم و رنگ براق می توان هوش از سر هر خریداری بپراند و حاضر گردد قیمت پیشنهادی شما را بپردازد.

یک محافظ صفحه نمایش جدید بخرید

صفحه نمایش مهم ترین بخش هر گوشی تلفن همراه است. خریداران روی صفحه نمایش حساسیت بالایی دارند. بنابراین، بهتر است محافظ صفحه نمایش قدیمی گوشی را دور انداخته و با یک هزینه پایین و ناچیز، یک محافظ صفحه نمایش جدید خریداری و نصب کنید.

از قلم نیاندازید یک محافظ شیشه ای و جنس خوب خریداری کنید تا بیشتر به چشم بیاید و گوشی را دوباره زنده کند. همین کار را برای کاور هم انجام دهید. نصب یک محافظ صفحه نمایش و کاور جدید روی گوشی و بعد عکس دریافت از آن و گذاشتن روی سایت های دیوار و شیپور، ترفندی است تا گوشی را با قیمت بالاتر نسبت به نمونه های مشابه بفروشید.

جعبه و تمام لوزام جانبی گوشی را نگه دارید

همه مردم دوست دارند همان شارژر و هدفون اصلی گوشی را استفاده نمایند. بهتر است هنگامی که یک گوشی جدید می خرید؛ جعبه، دفترچه راهنما و تمام لوازم همراه آن را تمیز نگه داشته و در یک جای مطمئن نگه دارید تا زمان فروش آن فرا برسد.

بعضی از کاربرانی که در خرید و فروش گوشی مهارت دارند؛ وقتی یک گوشی جدید می خرند؛ دست به هدفون و شارژر آن نزده و از هدفون و شارژر قدیمی خود استفاده می نمایند تا در هنگام فروش گوشی روی دست اول بودن این لوازم مانور دهد و پول بیشتری به جیب بزنند.

گوشی را پیش از فروش کاملا تمیز کنید

هرچه گوشی قدیمی شما تمیزتر باشد؛ پول بیشتری نصیب شما می گردد. چه بخواهید گوشی را به یک آشنا بفروشید و چه بخواهید در سایت های خرید و فروش گوشی آگهی کنید؛ بهتر است حسابی آن را تمیزکاری نموده و برق بیندازید.

با صبر و حوصله تمام شیارها و درگاه ها، تمام بدنه و گوشه و کنار گوشی را تمیز کنید. اجازه ندهید یک لکه یا گرد و خاکی روی گوشی دیده گردد. از قلم نیاندازید که گوشی را باید با یک دستمال مرطوب یا حوله نرم و با آرامش و آهستگی پاک کنید. هنگام تمیزکاری گوشی از این 9 چیز پرهیز کنید.

تعمیر صفحه نمایش ترک خورده

گاهی اوقات تعمیر یک قطعه خراب شده گوشی می تواند ارزش آن را داشته باشد و بیشتر از پولی که هزینه می کنید؛ سود کنید. مثلا، سعی کنید گوشی را با صفحه نمایش شکسته و ترک خورده نفروشید.

همین طور اگر درگاه هدفون خراب شده یا بلندگوها خاک گرفته و صدای خوبی ندارند؛ با کمی هزینه و تعمیر آن ها می توانید دوباره گوشی را سرپا نگه داشته و به قیمت یک گوشی کاملا سالم بفروشید.

البته، بعضی اوقات تعمیر یک گوشی هزینه سنگینی روی دست شما می گذارد و کار منطقی نیست.

چه کار دیگری باید انجام دهید؟

از قلم نیاندازید حتما از تمام اطلاعات روی گوشی قدیمی خود یک نسخه پشتیبان گرفته و بعد گوشی را ریست کارخانه کنید تا همه تنظیمات، رمزعبورها، لاگین ها و حساب های کاربری از بین بروند.

حتما پیش از قیمت گذاری گوشی، به چند سایت و فروشگاه سر بزنید و قیمت بگیرید و گوشی خود را ارزش گذاری کنید. همواره از قیمت بالا آغاز کنید و اگر پیروز نشدید؛ کمی تخفیف دهید. برای فروش عجله نکنید چون همواره صبر در معامله و فروش می تواند شما را به هدف تان برساند.

منبع

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: یک پزشک
انتشار: 25 آبان 1400 بروزرسانی: 25 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 45086

به "چگونه گوشی تلفن قدیمی خود را با بالاترین قیمت بفروشیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه گوشی تلفن قدیمی خود را با بالاترین قیمت بفروشیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید